Hosszú Gyula emléktábla avatása

2022.04.13

Hosszú Gyula emléktábla avatás Kisvárda

 

A tegnapi napon nagyszerű időben a Hosszú & Tóth Temetkezési Kft. és a Magyar Temetkezési Szolgáltatók Országos Szakegyesülete (MATESZSZ) elhalálozásának 10. évfordulója alkalmából emléktáblát állíttattott Hosszú Gyula emlékére.

 

Hosszú Gyula a Magyar Temetkezési Szolgáltatók Országos Szakegyesületének (MATESZSZ) alapító tagja és a magyar temetkezési kultúra példaértékű képviselője volt.


Az ország minden szegletéből érkeztek a temetkezési szakmában megbecsült vezetők, barátok, kollégák, akik személyesen ismerték Hosszú Gyulát és úgy érezték itt a helyük velünk, Kisvárdán.
Jelen voltak az eseményen többek között:


▪️Palkovics Katalin a Magyar Temetkezési Szolgáltatók Országos Szakegyesületének elnöke, illetve a Dunaújvárosi Kegyeleti Kft. ügyvezetője

 ▪️Horváth Zsuzsanna a Magyar Temetkezési Szolgáltatók Országos Szakegyesületének jogásza▪Czirléné Kovács Timea Naplemente Temetkezési Kft. ügyvezetője Tótkomlós 

▪️Gordos Aliz és Sokoskői Gréta Truhlimport Kft. Mihálygerge

▪️Győri Gábor ViaElysium Kft. Mezőberény és Egyházi Temetkezési Szolgáltatás Kft. Békéscsaba ügyvezetője

 ▪️Antal Ferenc Égisz 90 Temetkezési Kft. ügyvezetője Szentes

 ▪️Zoltán Miklós Elohim Kft. ügyvezetője Alsónémedi

 ▪️Koncz Tamás Pietas Kft. ügyvezetője Miskolc

Köszönjük az emléktábla felszentelését a kisvárdai Görög Katolikus Egyház részéről Tamás Ferenc Atyának, illetve a Római Katolikus Egyház részéről Czele József Atyának.


A jeles eseményről készült képeket fogadják sok szeretettel.

Mégegyszer nagyon szépen köszönjük minden megjelentnek a részvételt. Köszönjük, hogy velünk ünnepeltek és emlékeztek Hosszú Gyulára.