Kántor biztosítása minden egyházi szertartásra

2019.09.13

Tisztelt Kisvárda, Vásárosnamény, Záhony és térségének Lakossága!

Munkatársaink segítőkész, figyelmes és körültekintő ügyintézésével minden terhet szeretnénk levenni az Önök válláról, annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb utánajárással tehessenek eleget a haláleset kapcsán jelentkező kötelezettségeiknek. Ebből kifolyólag természetesen igény szerint tudunk biztosítani Kántort minden településen.

A kántor, magyar szóval egyházzenész felekezetének istentiszteletein a liturgikus eseményeket és egyházi temetési szertartásokat zenével kíséri, ill. egyházközségével, gyülekezetével kapcsolatos egyéb rendezvényeket szervez, zenével kísér.

Minden településen tudunk biztosítani Kántort, azaz Egyházzenészt. legyen az Kisvárda, Záhony, Vásárosnamény vagy ezen városok térésége!

A kegyeleti bemutatótermeinkben éjjel-nappal megtekinthetőek a temetés során felhasználásra kerülő kegyeleti kellékek a gyászoló család számára.

Teljeskörű temetkezési szolgáltatást nyújtunk, próbálunk minden olyan igényt kielégíteni, amivel könnyebbé tehetjük a családok fájdalmát a nehéz időkben.

Mindenkinek jár, hogy az utolsó útján az a néhány ünnepélyes perc egyedi és megismételhetetlen legyen, ahogy ő maga is az volt. Az elhunytat végső nyughelyére kísérő család és barátok pedig megérdemlik, hogy szakszerű segítséget és megértő támogatást kapjanak a temetés megszervezéséhez, lebonyolításához.

Bízunk abban, hogy irodáinkban megtalálják az igényeiknek legmegfelelőbb megoldást, s megrendelésükkel cégünket tisztelik meg.

Mindenben Önök mögött állunk és mindent megteszünk a tiszteletteljes búcsú érdekében.