Komplett urnás temetés 119.900,- forint Záhonyban

2019.10.15

Záhonyban, mint Önök is tudják a TANATOS BT. kizárólagosságot kapott a temetőn belüli feladatok ellátására, de azt már kevesen tudják, hogy a hozzátartozók bármely temetkezési vállalatot megbízhatnak, akár cégünket is. 

A komplett temetési költségek nagy része a kegyeleti kellékek díjaiból adódnak össze, ezért nagyon fontos érdeklődni a városban lévő vállalkozóknál és tájékozódni az áraikról.
A HOSSZÚ & TÓTH TEMETKEZÉSI KFT. egy komplett hamvasztásos temetést a ZÁHONYI KÖZTEMETŐBEN 119.000,-forintért el tud végezni.

A díj már tartalmazza:

 1. Minőségi, matt felületkezeléssel eláttot kerámia urnát
 2. Urna feliratot
 3. Kegyeleti zsákot
 4. Hamvasztó koporsót
 5. Az elhunyt hamvasztásának díját
 6. Temetéshez szükséges okmányok beszerzését, anyakönyvezését
 7. Kórházi ügyintézést
 8. Özvegyi nyugdíj ügyintézését
 9. Urnadíszt
 10. Szállítási költséget (Záhonyban vagy záhonyi irodánk 30 km-en belüli szállítás költségét)
 11. A kizárólagos üzemeltető által meghatározott díjak (urnahely nyitás, urnafalba helyezés, hangosítás, ravatalozás díja, kellékek átvétele, behajtási díj, temetőn belüli szállítás)
 12. Irodai munkatársunk temetésen való személyes jelenlétét

Sajnos visszajelzések alapján nagyon sok hozzátartozót akarnak befolyásolni, manipulálni és megfélemlíteni Záhonyban, hogy kötelező az üzemeltetőhöz fordulni temetési szertartás igénybe venni. 

Nincs ilyen  törvény vagy szabály! Önök választhatják meg kihez fordulnak segítségül!

Szomorúan vesszük tudomásul, hogy már a kegyeleti szolgáltatások sem szentek emberek számára. Óvakódjanak azoktól, akik hirtelen megjelenve akarnak nyomást gyakorolni.