Megnyitottuk Vásárosnaményi Temetésfelvételi Irodánkat és Kegyeleti Bemutatótermünket

2019.08.26
Vásárosnaményi irodánk
Vásárosnaményi irodánk

Tisztelt Vásárosnamény és Térségének Lakossága!


A Hosszú & Tóth Temetkezés megnyitotta Vásárosnamény, Ifjúság utca 43. szám alatt Temetésfelvételi Irodáját és Kegyeleti Bemutatótermét a továbbra is működő Gránitkert Kft. telephelyén.


A sírkővek és kegyeleti kellékek egy telephelyen látható széles választéka lehetővé teszi, hogy az ügyfelek egy helyen tudják megrendelni a temetés előtti, közbeni és útólagos munkálatokat.

Elképzelésünk volt egy olyan temetkezési vállalat megvalósítása, amely legfontosabb tényezője a család, az emberség, az őszinteség és alázatos hozzáállás a legfájdalmasabb pillanatokban.

Cégünk segítői és munkatársai 25 éves tapasztalattal rendelkeznek, amely a térségben egyedülálló.

Társaságunknak adott meghatalmazás birtokában munkatársaink eljárnak a temettető család helyett minden szükséges okirat beszerzésében, illetve az illetékes Önkormányzat anyakönyvi részlegénél a halotti anyakönyvi kivonat beszerzése ügyében, kórházban, patológián vagy akár konzulátusnál és vámhivatalban külföldi szállítás esetén, megkímélve a hozzátartozókat az ezzel kapcsolatos eljárástól.

Szolgáltatásaink, kegyeleti kellékeink, temetési csomagjaink árai a régióhoz mérten lettek kialakítva, hogy minden család számára elérhetővé váljon a minőségi kegyeleti kellékekkel ellátott temetés (urna csomag bruttó 64.690- forinttól, míg koporsós csomag bruttó 85.900- forinttól), amelyeket bármikor meg lehet tekinteni bemutatótermünkben Vásárosnamény, Ifjúság u. 43. szám alatt.

A csomagok minden fontos kegyeleti kelléket tartalmaznak a temetéshez.

Természetesen listaáron igény szerint bővíthető a csomag.

Bemutatótermeink több, mint 20 db különböző koporsóval, több mint 35 db különböző urnával és egyéb kegyeleti kellékekkel rendelkezik.

Mindhárom irodánkban hozzáértő munkatársak várják a hozzátartozókat, temetési biztosítással, segéllyel, özvegyi nyugdíjjal kapcsolatos kérdésekkel vagy a temetőben végzendő sírkőmunkálatokkal (gránit, műkő) kapcsolatban.

Állandó 0-24 órás ügyelettel állunk rendelkezésükre, igény szerint munkaidőn kívül is megtudják tekinteni bemutató termünket és ki tudják választani temetéshez szükséges kellékeket. Természetesen mozgásukban korlátozottak vagy autóval nem rendelkezők esetében, minden eszközünk meg van arra, hogy akár otthonukba is ki tudják választani a temetéshez szükséges kellékeket és tudjanak akár bankkártyával fizetni.

A temetési biztosítások esetében cégünk előfinanszírozza a temetési költségeket, hogy ne kelljen várni több hetet a temetési szertartás lebonyolításához.

A temetési szertartás teljes ideje alatt irodai munkatársaink részt vesznek a temetésen, hogy segítő kezet nyújtsanak a gyászoló hozzátartozók számára.

Mi azért vagyunk, hogy segítsünk a nehéz pillanatokban!

További információkért kérem látogassanak el irodáinkba:

  • Vásárosnamény, Ifjúság utca 43.
  • Kisvárda, Várday István utca 55.
  • Záhony, Ifjúság utca 43.

Éjjel-nappal elérhetőek vagyunk!

Bármilyen kérdés esetén keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:


+36 45 / 556-999

+36 30 / 495 5997

+36 30 / 338 2159

www.httemetkezes.hu
info@httemetkezes.hu

https://www.facebook.com/kisvardatemetkezes/

Tisztelettel: Tóth Tibor Zsolt-ügyvezető