Temetkezési iroda nyitása: Záhony

2018.09.26

A Hosszú & Tóth Temetkezési Kft. egy teljesen új cég, amely 2018.01.22-én lett bejegyezve a Nyíregyházi Törvényszék Cégbíróságán.

Cégünk tulajdonosai és képviselői Tóth Tibor Zsolt és Vaskó Erzsébet.
Cégünk 2018. március végén kapta meg működési engedélyét Kisvárdán, majd szeptember 24-én Záhonyban is megnyitottuk temetésfelvételi irodánkat és kegyeleti bemutatótermünket.

Vezetőink elképzelése egy olyan temetkezési vállalat megvalósítása volt, amely cég legfontosabb tényezője a család, az emberség, az őszinteség és alázatos hozzáállás a legfájdalmasabb pillanatokban. Cégünk segítői és munkatársai 25 éves tapasztalattal rendelkeznek, amely a térségben egyedülálló.

Szolgáltatásaink és kegyeleti kellékeink árai a régióhoz mérten lettek kialakítva, amelyeket bármikor meg lehet tekinteni irodáinkban éjjel-nappal:

  • ZÁHONY, Ifjúság u. 7.
  • KISVÁRDA, Várday István u.55.

Irodáinkban több mint 20 db különböző koporsóval, több mint 35 db különböző urnával és egyéb kegyeleti kellékekkel rendelkezünk. Mindkét irodánkban hozzáértő munkatársak várják a hozzátartozókat, temetkezési biztosítással, temtési segéllyel, özvegyi nyugdíjjal kapcsolatos kérdésekkel vagy a temetőben végzendő sírkőmunkálatokkal kapcsolatban.

További szolgáltatásainkat megtalálják honlapunkon vagy Facebook oldalunkon. Hétköznap, illetve szombaton is nyitva vagyunk mindkét városban.

Cégünk megnyitása óta többször végzett temetési munkálatokat Záhonyban, és bízunk benne, hogy ezentúl is minket tisztelnek meg bizalmukkal. A temetési szertartás teljes ideje alatt munkatársaink részt vesznek a temetésen, hogy segítő kezet nyújtsanak a gyászoló hozzátartozók számára.
Mi azért vagyunk, hogy segítsünk a nehéz pillanatokban!

Ha kérdésük van hívjanak vagy írjanak nekünk bizalommal! 

További információkért kérem látogassanak el irodáinkba.

Éjjel-nappal elérhetőek vagyunk:
+36 45 / 556-999
+36 30 / 495 5997
+36 30 / 338 2159