Hosszú & Tóth Temetkezés ünnepélyes megnyitó

2018.05.12

Hosszú Máriát (képünkön balra 2.) és Hosszú Józsefet (képünkön jobbról a 3.) már sokan ismerhetik a megyénkben, hiszen több mint 25 éve állnak a gyászoló hozzátartozók szolgálatára, segítik őket a gyászszertartás megszervezésében, a temetés és a hozzá tartozó folyamatok lebonyolításában.

A család összetartó erejét mi sem bizonyítja jobban, minthogy saját vállalkozást indítottak Hosszú & Tóth Temetkezés néven.

Az üzlet ünnepélyes megnyitására 2018.05.12-én szombaton 14:00-kor került sor Kisvárdán, a Várday István utca 55. szám alatti irodahelyiségben, szabadtéri állófogadással.

A Hosszú & Tóth temetkezés a temetéssel összefüggő teljeskörű szolgáltatást nyújt.

Tóth Tibor Zsolt ügyvezető (képünkön jobbról az 1.) elmondta, hogy családja és munkatársai 1993 óta foglalkoznak temetkezéssel Kisvárdán és a környező településeken. Munkájukat, hitüket és energiájukat több évtizede arra áldozzák, hogy ezt a nem könnyű hivatást elfogadhatóvá, megérthetővé tegyék a hétköznapi emberek számára és hogy tevékenységük folytán a gyász lelkileg könnyebben feldolgozhatóvá váljon a megtört családok, gyászolók számára.

A cég megalakulásának gondolatát nagybátyja, Hosszú Gyula emléke vezérelte és családja támogatta.

Tóth Tibor Zsolt azt is elmondta, hogy hamarosan befejeződik díszes lovas gyászhintójuk felújítása, amely kuriózumnak számít a környéken, amire azért is szükség van, mert hisznek abban, hogy mindenkinek jár a méltó és egyedi, személyre szabott búcsúztatás, temetés. 

Mindenkinek jár az, hogy utolsó útján az a néhány ünnepélyes perc egyedi és megismételhetetlen legyen, ahogy ő maga is az volt.