VÁSÁROSNAMÉNYI TEMETÉSFELVÉTELI IRODA ÉS KEGYELETI BEMUTATÓTEREM

2020.06.25

Tisztelt Vásárosnamény és Térségének Lakossága!


Vásárosnamény, Ifjúság utca 43. szám alatt bármikor kérheti kegyeletteljes teljeskörű temetkezési szolgáltatásainkat, a továbbra is működő Gránitkert Kft.telephelyén.

A sírkővek és kegyeleti kellékek egy telephelyen látható széles választéka lehetővé teszi, hogy az ügyfelek egy helyen tudják megrendelni a temetés előtti, közbeni és útólagos munkálatokat.

Otthoni elhalálozás esetén azonnali, 30 percen belüli halottszállítást végeznek cégünk munkatársai.

Cégünk munkatársai 27 éves tapasztalattal rendelkeznek, amely a térségben egyedülálló.

Társaságunknak adott meghatalmazás birtokában munkatársaink eljárnak a temettető család helyett minden szükséges okirat beszerzésében, illetve az illetékes Önkormányzat anyakönyvi részlegénél a halotti anyakönyvi kivonat beszerzése ügyében, kórházban, patológián vagy akár konzulátusnál és vámhivatalban külföldi szállítás esetén, megkímélve a hozzátartozókat az ezzel kapcsolatos eljárástól.

Szolgáltatásaink, kegyeleti kellékeink árai a régióhoz mérten lettek kialakítva, hogy minden család számára elérhetővé váljon a minőségi kegyeleti kellékekkel ellátott temetés.

Bemutatótermeink több, mint 20 db különböző koporsóval, több mint 35 db különböző urnával és egyéb kegyeleti kellékekkel rendelkezik.

Irodánkban hozzáértő munkatársak várják a hozzátartozókat, temetési biztosítással, segéllyel, özvegyi nyugdíjjal kapcsolatos kérdésekkel vagy a temetőben végzendő sírkőmunkálatokkal (gránit, műkő) kapcsolatban.

Állandó 0-24 órás ügyelettel állunk rendelkezésükre, igény szerint munkaidőn kívül is megtudják tekinteni bemutató termünket és ki tudják választani temetéshez szükséges kellékeket. 

Természetesen mozgásukban korlátozottak vagy autóval nem rendelkezők esetében, minden eszközünk meg van arra, hogy akár otthonukba is ki tudják választani a temetéshez szükséges kellékeket és tudjanak akár bankkártyával fizetni.

A temetési biztosítások esetében cégünk előfinanszírozza a temetési költségeket, hogy ne kelljen várni több hetet a temetési szertartás lebonyolításához.

A temetési szertartás teljes ideje alatt irodai munkatársaink részt vesznek a temetésen, hogy segítő kezet nyújtsanak a gyászoló hozzátartozók számára.

Mi azért vagyunk, hogy segítsünk a nehéz pillanatokban!

További információkért kérem látogassanak el irodáinkba:

  • Vásárosnamény, Ifjúság utca 43.
  • Kisvárda, Várday István utca 55.
  • Záhony, Ifjúság utca 43.
  • Pátroha, Klapka u. 24.

Éjjel-nappal elérhetőek vagyunk!

Bármilyen kérdés esetén keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:


+36 45 / 556-999

+36 30 / 495 5997

+36 30 / 338 2159

www.httemetkezes.hu

info@httemetkezes.hu

https://www.facebook.com/kisvardatemetkezes/

Tisztelettel: Tóth Tibor Zsolt-ügyvezető