Zemplénagárd településen egy temetkezési vállakozó csapja be a lakosságot

2022.07.27

TISZTELT ZEMPLÉNAGÁRDI LAKOSSÁG!

Nagyon fontos tudniuk, hogy SEMMILYEN KORLÁTOZÁS NINCS a ZEMPLÉNAGÁRDI KÖZTEMETŐBEN a TEMETKEZÉSI VÁLLALKOZÓKKAL kapcsolatban!

Ez azt jelenti, hogy Önök választhatják ki a temetkezési szolgáltatót, hiszen bármelyik temetkezési vállakozó végezhet a településen temetést és azzal kapcsolatos szolgáltatást

Aki mást állít, azt kérem azonnal jelentsék a hatóság részére!

Egyre több településen derül ki, hogy becsapják az lakosokat és csak egy szolgálatot ajánlanak azzal az indokkal, hogy csak ő temethet!

ILYEN NINCS, EZT NE HIGGYÉK EL!

Bármely temetkezési vállalkozót megbízhatják Magyarországon, hiszen ezt az 1999.évi XLIII. temetőkről és temetkezésről szóló temetkezési törvény írja elő, ehhez joguk van!

Kérjük Önöket, ne engedjék kihasználni magukat egy szeretett családtagjuk elvesztésekor és kezdjenek óvakodni, ha egy temetkezési vállakozó telefonon vagy Facebookon üzenetet küld Önöknek!

Van olyan szolgálató sajnos, akinek semmi sem szent, és csak a gazdasági érdek vezérli!

A legutóbbi zemplénagardi temetésünk során a hozzátartozókat telefonon zaklatták, aztán pedig próbáltak elhitetni velük egy következő telefonhívás közben, hogy csak egy vállakozás végezheti a köztemetést ZEMPLÉNAGÁRD-on.

Mélységesen elítéljük a történteket és természetesen megtesszük a megfelelő lépéseket annak érdekében, hogy ez ne fordulhasson elő többet, nem engedjük, hogy becsapják Önöket!

A hivatalos Facebook oldalunkon láthatják a bizonyítékot, ahol a képen jól látható, hogy 2022.07.21-én cégünk végezte a köztemetést a zemplénagárdi köztemetőben!

Munkatársaink 29 éve állnak Önök mellett kegyelettel, alázattal, lelkiismeretesen!

Az igazság mindig kiderül, mint ahogy most is!

Köszönjük, ha megosztja és tájékoztatja a zemplénagárdi lakosokat itt Facebookon vagy személyesen vagy akár telefonon!