BEMUTATKOZÁS


A Hosszú & Tóth Temetkezési Kft. Kisvárdán, a Várday István utca 55. szám alatt nyitotta meg korszerűen kialakított, bensőséges hangulatot nyújtó Temetésfelvételi irodáját. 

Munkatársaink segítőkész, figyelmes és körültekintő ügyintézésével minden terhet szeretnénk levenni az Önök válláról, annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb utánajárással tehessenek eleget a haláleset kapcsán jelentkező kötelezettségeiknek. Hosszú & Tóth Temetkezési Kft. munkatársai 1993 óta foglalkoznak temetkezéssel Kisvárdán, Záhonyban, Pátrohán, Zsurkon, Dögében, Nyírkarászban, Vásárosnaményban és a környező településeken.

Napi kapcsolatban állunk a hatóságokkal, tájékozódunk a temetkezési szakmában történt jogszabályi változásokról. Kollégáink a munkájukra igényes, segítőkész személyek, akik segítségére a legnehezebb pillanatban is számíthatnak a hozzátartozók a gyász ideje alatt. A cég megalakulásának gondolatát a Családom és nagybátyám Hosszú Gyula emléke vezérelte. Büszkék vagyunk arra, hogy rokonaink szerepet vállaltak a MATESZSZ (Magyar Temetkezési Szolgáltatók Országos Szakegyesülete) 1997-ben alakulásában. 2019-ben vezetőnket, Tóth Tibor Zsoltot is elnökségi tagnak választották. Családtagjaink több évtizedes munkájukat, hitüket, energiájukat áldozták arra, hogy ez a nem könnyű hivatás elfogadhatóvá, megérthetővé és lelkileg könnyebben feldolgozhatóvá váljon a megtört családok, a gyászolók és a hétköznapi emberek számára egyaránt. Ügyfeleinket színvonalasan berendezett irodáinkban fogadjuk, méltó kegyeleti körülményeket biztosítva a zavartalan temetés felvételezésre.

A kegyeleti bemutatótermeinkben éjjel-nappal megtekinthetőek a temetés során felhasználásra kerülő kegyeleti kellékek a gyászoló család számára.

Teljeskörű temetkezési szolgáltatást nyújtunk, próbálunk minden olyan igényt kielégíteni, amivel könnyebbé tehetjük a családok fájdalmát a nehéz időkben.

Temetésfelvételi irodáinkban minden kegyeleti kelléket és szolgáltatást meg tudnak rendelni a hozzátartozók, ami a temetéshez szükséges. Kisvárdán, Záhonyban, Pátrohán, Zsurkon, Dögében, Nyírkarászban, Vásárosnaményban és természetesen minden környező településen a temetési szertartás teljes ideje alatt egy irodai munkatársunk is részt vesz a temetésen, hogy segítő kezet nyújtson a gyászoló hozzátartozók számára.

Hiszünk abban, hogy minden ember egyszeri és megismételhetetlen. Hiszünk abban, hogy mindenkinek jár a méltó és egyedi, személyre szabott búcsúztatás, temetés. Mindenkinek jár, hogy az utolsó útján az a néhány ünnepélyes perc egyedi és megismételhetetlen legyen, ahogy ő maga is az volt. Az elhunytat végső nyughelyére kísérő család és barátok pedig megérdemlik, hogy szakszerű segítséget és megértő támogatást kapjanak a temetés megszervezéséhez, lebonyolításához.

Bízunk abban, hogy irodáinkban megtalálják az igényeiknek legmegfelelőbb megoldást, s megrendelésükkel cégünket tisztelik meg.

Tisztelettel:

Tóth Tibor Zsolt-ügyvezető

Tekintse meg bemutatkozó kisfilmünket.


Cégünk tagja a Magyar Temetkezési Szolgáltatók Országos Szakegyesületének. Ügyvezetőnk, Tóth Tibor Zsolt elnökségi tagja az 1997-ben megalakuló szakmai szervezetnek.