SZOLGÁLTATÁSAINK


Felvételi irodáinkban megrendelhető szolgáltatások:

Koporsós temetés

Szakszerűen és kegyeletteljesen végzett tevékenységeink biztos támaszt jelentenek mind a családok mind a hozzátartozók számára.

Magyarország hagyományos temetési eljárása. Meglévő vagy új sírhelybe, kripta tulajdonlásakor a családi kripta épületébe kerülhet az elhunyt, a számára - a hozzátartozók által - kiválasztott koporsóban.

Urnás temetés

Az urnás temetéshez a hozzátartozók vagy a temettető választ díszurnát, melyet a szertartás során elhelyezhetünk meglévő vagy új sírhelybe, urnafalba, kriptába vagy akár altemplomba is. Újszerű, az élet körforgását jelképező lehetőség a biourna használata. A biourna, a hamvakon kívül egy 100%-ban csíraképes magot is tartalmaz, mely az idők során életerős fává cseperedik, így hosszú időre megőrzi szerettünk emlékét.

Halottszállítás

Társaságunk természetesen halott-szállítási tevékenységet is végez, hisz az elhunyt temetéséhez megvásárolt kellékeket, az elhunyt temetésre, hamvasztásra történő szállítását saját szállítójárművel, és erre a feladatra képzett munkatársainkkal végezzük el.

Ugyancsak megrendelhető Kisvárda, Várday István u. 55. szám alatti Temetésfelvételi irodánkban az elhunyt más településre szállítása, vagy más településről Kisvárdára történő szállítása is.

Nemzetközi halottszállítás

Mi történik, ha külföldön következik be a haláleset?

Azon szolgáltatók közé tartozunk, akik rendelkeznek azzal a technikával, amellyel akár külföldről is képesek vagyunk elvégezni egy-egy test hazaszállítását.

Társaságunk e szállítási feladatokat a kegyeleti és szakmai szempontok messzemenő szem előtt tartásával végzi.

Hosszú & Tóth Temetkezési szolgáltató munkatársak
Hosszú & Tóth Temetkezési szolgáltató munkatársak