top of page
Image by Steven Kamenar

BEMUTATKOZÁS

Segítünk a nehéz pillanatokban!

hatter_edited.jpg

Hosszú & Tóth Temetkezési Kft.

Munkatársaink segítőkész, figyelmes és körültekintő ügyintézésével minden terhet szeretnénk levenni az Önök válláról, annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb utánajárással tehessenek eleget a haláleset kapcsán jelentkező kötelezettségeiknek. Hosszú & Tóth Temetkezési Kft. munkatársai 1993 óta foglalkoznak temetkezéssel Kisvárdán,  Záhonyban, Pátrohán, Zsurkon, Dögében, Nyírkarászban, Vásárosnaményban és a környező településeken.

IMG_3693.JPG

Napi kapcsolatban állunk a hatóságokkal, tájékozódunk a temetkezési szakmában történt jogszabályi változásokról. Kollégáink a munkájukra igényes, segítőkész személyek, akik segítségére a legnehezebb pillanatban is számíthatnak a hozzátartozók a gyász ideje alatt. A cég megalakulásának gondolatát a Családom és nagybátyám Hosszú Gyula emléke vezérelte. Több évtizedes munkájukat, hitüket, energiájukat áldozták arra, hogy ez a nem könnyű hivatás elfogadhatóvá, megérthetővé és lelkileg könnyebben feldolgozhatóvá váljon a megtört családok, a gyászolók és a hétköznapi emberek számára egyaránt. Ügyfeleinket színvonalasan berendezett irodánkban fogadjuk, méltó kegyeleti körülményeket biztosítva a zavartalan temetés felvételezésre.

A kegyeleti bemutatótermeinkben éjjel-nappal megtekinthetőek a temetés során felhasználásra kerülő kegyeleti kellékek a gyászoló család számára.

Teljeskörű temetkezési szolgáltatást nyújtunk, próbálunk minden olyan igényt kielégíteni, amivel könnyebbé tehetjük a családok fájdalmát a nehéz időkben.

Temetésfelvételi irodáinkban minden kegyeleti kelléket és szolgáltatást meg tudnak rendelni a hozzátartozók, ami a temetéshez szükséges. Kisvárdán, Záhonyban, Pátrohán, Zsurkon, Dögében, Nyírkarászban, Vásárosnaményban és természetesen minden környező településen a temetési szertartás teljes ideje alatt munkatársaink részt vesznek a temetésen, hogy segítő kezet nyújtsanak a gyászoló hozzátartozók számára.

IMG_3686.JPG

Hiszünk abban, hogy minden ember egyszeri és megismételhetetlen. Hiszünk abban, hogy mindenkinek jár a méltó és egyedi, személyre szabott búcsúztatás, temetés. Mindenkinek jár, hogy az utolsó útján az a néhány ünnepélyes perc egyedi és megismételhetetlen legyen, ahogy ő maga is az volt. Az elhunytat végső nyughelyére kísérő család és barátok pedig megérdemlik, hogy szakszerű segítséget és megértő támogatást kapjanak a temetés megszervezéséhez, lebonyolításához.

Bízunk abban, hogy irodáinkban megtalálják az igényeiknek legmegfelelőbb megoldást, s megrendelésükkel cégünket tisztelik meg.

Tisztelettel:

Tóth Tibor Zsolt - ügyvezető

bottom of page